Kaarten bestellen voor de Hengstenshow in februari

Geplaatst door on 30 december 2018


Voordat we allemaal de slingers weer gaan opruimen, de dozen met kerstspullen naar zolder brengen, kunnen we alvast nadenken over wat komen gaat. In februari is er weer de traditionele hengstenshow in Münster Handorf. Er is een kleine wijziging! De show vindt plaats op zondag! De reden daarvoor is dat de hengstenproef eindigt op 9 februari. Dan start ook het eerste onderdeel van de nakeuring waardoor de show naar de zondag is verplaatst.

TCN kan kaarten voor u verzorgen voor deze heerlijke hengstenshow, maar we willen graag weten wie er allemaal mee gaat. Stuur een mail naar TCN met daarin hoeveel kaarten u nodig heeft voor 10 februari. Aanvang 11:00 uur. Zitplaatsen kosten  €15 per persoon.

Wees er snel bij, de hal van Munster Handorf is groot maar zeker niet oneindig!

 

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!