Brabantse Kampioenschappen

Geplaatst door on 28 januari 2019

Deborah en Damea hebben het afgelopen weekend de Brabantse Kampioenschappen gereden. Ze hebben het allebei supergoed gedaan!


Damea reed de door haar vader gefokte Biotop merrie in de Z1. Ruiter en fokker, dochter en vader, waren heel tevreden en trots op hun Harkeway. Met een ruime 64% werd ze 10de in een heel groot veld. Top gedaan!

Golden Sunset is de Donauruf dochter uit Golden Rose, ze is nog maar 4 jaar oud maar heeft al een schat aan ervaring opgedaan. Ze deed het in de L klasse heel goed, Deborah had op een iets hoger perentage gehoopt want ze vond dat Sunset dat verdiende. Ze hebben het samen heel goed gedaan. De jonge merrie is super rittig en altijd bereid te werken. Of dat nu thuis is of op zo’n super spannende locatie als de baan voor de regio kampioenschappen. Zij staat er! Goed gedaan!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!