Proefgerichte Rijden- clinic

Geplaatst door on 12 februari 2019


We kijken er allemaal alweer naar uit, het voorjaar, het nieuwe seizoen en dus is het ook weer tijd voor een nieuwe TCN clinic! Het wordt een proefgerichte clinic. Deze clinic gaat plaats vinden op 17 maart.  Wees er snel bij en zorg dat er een plek is voor u en uw paard! De clinic zal, heel centraal, plaats vinden op Manege Groenewoude in Woudenberg. De clinic is opengesteld voor leden van TCN, of ruiters die een Trakehner onder het zadel hebben. TCN leden krijgen korting!

Over Ineke en Cindy.
Ineke Keizer – Ketelaar is ZZ-L jury,  Cindy Feld is Grand-Prix ruiter, samen organiseren zij proefgerichte clinics. Tijdens de clinic zult u eerst bij Ineke een proef rijden en zij beoordeeld die. Het commentaar kunt u tijdens de proef laten opnemen op video (zelf een camera en een cameraman/vrouw  meenemen!) Dan kunt u het later nog een keertje rustig terugkijken. Vervolgens rijdt u in tweetallen, 45 minuten bij Cindy om  aan de punten die in de proef naar voren zijn gekomen te werken.

Kosten en aanmelden
Zoals hierboven al is beschreven is de clinic opengesteld voor leden van TCN, of ruiters die een Trakehner onder het zadel hebben. Mochten wij niet genoeg deelnemers werven dan zullen wij de clinic openstellen, voor ruiters met een ‘halve’ Trakehner.

De kosten voor de clinic bedragen:  Voor TCN leden: €37,50, voor niet leden: €42,50.

Aanmelden kan via info @ trakehnercontact. nl o.v.v. Uw naam, naam van het paard, het niveau waarop u rijdt en of u lid bent (of misschien wel wilt worden). Inschrijven kan tot 10 maart 2019. Wanneer er na deze datum wordt afgemeld, blijven de kosten verschuldigd. Schrijf snel in want VOL=VOL!

Toeschouwers zijn welkom! Wanneer je niet mee kunt rijden, ben je altijd welkom om te komen kijken naar de Trakehners in de baan. Wij maken er een gezellige dag van.

Informatie dag over Hannover 2019
Daarnaast zal er in de ochtend (11.00 uur) en in de middag (14.30 uur) een presentatie worden gegeven over het Trakehner Bundesturnier 2019 in Hannover. Zou u graag mee willen gaan naar Hannover in 2019, maar weet u niet zo goed wat u daar allemaal voor moet doen? Kom dan naar de informatiedag en wellicht kunnen we dit jaar met een grote Nederlandse afvaardiging naar Hannover gaan! Dit jaar is het Bundesturnier in Hannover van 25 juli tot en met 28 juli, dus houd deze dagen alvast vrij!

 

 

 

 

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!