Leuke Reis =Vol!

Geplaatst door on 21 februari 2019


Er is een prachtig initiatief genomen waar u als Trakehner liefhebber wel eens heel erg van zou kunnen genieten! In het laatste weekend van maart (29 t/m 31 maart) is er een reis naar Stoeterij Blue Hors in Denemarken gecombineerd met bezoek aan Trakehner stoeterijen het noorden van Duitsland.

De ruimte in de bus is vol maar als u toch nog mee wilt, dan horen we dat graag.  Zodra er door omstandigheden, een afzegging of andere reden, een plaatsje vrij komt, laten we dat weten.

De bus gaat op vrijdag vroeg vanuit Nederland naar het noorden rijden en zal op zaterdag Stoeterij Blue Hors aandoen om daar hun geweldige stoeterij maar ook de supermooie hengstenshow bij te wonen. Hengstenlegendes als Blue Hors Don Shufro en Blue Hors Zack kunt u in levende lijve aanschouwen. De naam Blue Hors kennen we als Trakehner liefhebber natuurlijk allemaal van onvergetelijke namen als Blue Hors Matinee en Blue Hors Hertug. Alleen deze stoeterij zou de reis al dik waard zijn maar er zal ook ruimte en tijd worden gemaakt voor een bezoek aan Trakehner stoeterijen in het Noorden van Duitsland. Zo staat er een bezoek aan het hengstenstation van Gerard Geling op de planning en zullen er nog meer stoeterijen bezocht worden.

Het beloofd een geweldige reis te worden die u niet mag missen!

Deze reis wordt niet door TCN georganiseerd, we kunnen u wel in contact brengen met de organisatoren. Zij gaan u dan de details van de reis, de kosten en alle andere zaken uitleggen. Als u ons een mail srtuurt zetten we die direct door naar de organisatoren.Richt uw mail aan info@trakehnercontact.nl  als in het onderwerp het woord reis staat, gaat uw mail direct naar het juiste adres! Vóór 3 maart opgeven.

 

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!