Millenium wint met zijn nieuwe ruiter

Geplaatst door on 25 februari 2019


Millenium
is eerder uitgebracht onder Kristine Sprehe, de dochter van de eigenaar van Millenium, dat ging al heel goed. Nu heeft Simone Pearce de teugels overgenomen. Millenium is uiteraard gewoon nog bij Sprehe en zal daar ook blijven, alleen het uitbrengen in de sport is nu aan Simone. Zij heeft de zwarte hengst zaterdag uitgebracht in zijn eerste Lichte Tour proef. Die heeft ie met een fraai percentage van ruim 74% gewonnen. Simone was razend enthousiast: “Ik ben zo blij met zijn optreden, hij gaf me een fantastisch gevoel in de ring en bleef de hele proef goed bij me. Ik ben helemaal gek van hem en kan niet wachten op wat de toekomst brengt”,
Hij lijkt zelf ook heel trots op zijn resultaat, en terecht!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!