High Quality in Oostenrijk gekeurd

Geplaatst door on 28 februari 2019


De volle broer van High Motion, High Quality werd op de Hengstmarkt van Neumünster in 2018 goedgekeurd voor de dekdienst. De bruine hengst, een Saint Cyr zoon uit een Summertime moeder, werd na zijn goedkeuring aangeschaft door de Oostenrijker Wolfgang Binder. Wolfgang heeft meerdere Trakehners die hij vooral inzet in de aangespannen sport. High Quality gaat misschien ook in die sport uitkomen. Hij heeft een volle agenda want behalve sporten en Trakehner merries dekken mag hij zich nu ook bezig gaan houden met het dekken voor het Oostenrijkse Warmbloed paard. Meer Trakehner genen in sportpaarden, prima plan!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!