Hengst met een Oranje franje

Geplaatst door on 1 maart 2019


In Münster Handorf hebben we hem al in actie gezien.
Negr, de fraaie zwarte Pools gefokte hengst die Ajbek als vader heeft, liet zich zien als een erg prettig sportpaard. Tijdens de show was er wat extra aandacht voor de hengst en werd er ruimte gemaakt om hem in een spotlicht te zetten. De hengst geboren in 2009 is een hele goede outcross.

Hij beschikt over maat, is erg fraai en hij heeft een heel goed karakter. Zeker een hengst om op  uw ‘shortlist’ te zetten. Wat het nét nog een beetje leuker maakt is dat Negr een Nederlandse eigenaar heeft. Jort Kooijman woont dan weliswaar niet meer in Nederland maar dat mag de pret niet drukken. Hij woont in de Eifel en heeft daar verschillende fokmerries.

Als u een kijkje wilt nemen op de stoeterij van Jort, dan kan dat, klik op het plaatje < – hiernaast om meer te weten te komen over de Eifel Kastanienhof.
Negr zal zijn dekwerkzaamheden overigens doen vanuit Landgestüt Zweibrücken. Negr is beschikbaar in vers én diepvriessperma.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!