Heugelijk nieuws!

Geplaatst door on 4 maart 2019

Er is nog ruimte voor de TCN clinic! Zelfs als je geen 100% Trakehner ter beschikking hebt kunt u mee doen!

Even een mailtje met in het onderwerp Clinic en we vertellen alles wat belangrijk is om te weten. De clinic zal plaats vinden in Woudenberg op Manege Groenewoude. De dag om aan te kruizen in uw agenda is 17 maart. Als u op de foto klikt hierboven, komt u vanzelf op het artikel wat we al eerder schreven over deze Proefgerichte Clinic. Het is de moeite waard! TCN leden krijgen korting maar we hebben de clinic ook opengesteld voor halve Trakehners.  (of paarden die heel graag een Trakehner willen zijn)

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!