nieuwe mogelijkheden in het Glazen Stamboek

Geplaatst door on 5 maart 2019

Het Glazen Stamboek, oftewel de online portal van het Trakehner Verband, is weer verder uitgebreid. U kunt uw veulen nu ook online aanmelden. Als u lid bent van het Trakehner Verband, en u heeft fokdieren, dan heeft u toegang tot deze portal. U kunt daar allerlei zaken zelf regelen. Nu dus ook het aanmelden van uw pasgeboren veulen.
Ook in dat zelfde Glazen Stamboek kunt u uw jonge merries, die voor stamboekopname moeten dit jaar, inschrijven. Daar is overigens wel enige haast bij geboden. Vóór 15 maart moet de inschrijving van uw merrie binnen zijn. De merrie kan dan nog mee in het overzichtsboekje waar alle op te nemen merries in te vinden zijn. U kunt meteen aangeven waar u de merrie wilt laten zien. Dat kan in Nederland tijdens de TCN stamboekdag op 14 juli maar dat kan ook Centraal, dat zal op 2 juni zijn in Wickrath. Ook hier kunt via een klik op de foto direct door naar het Glazen Stamboek.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!