Imperio vers

Geplaatst door on 8 maart 2019


De Trakehner van het jaar 2016, EH. Imperio, zal in dit nieuwe seizoen ook in vers verzendsperma beschikbaar zijn. Tot nu toe was hij voor de fokkers uitsluitend via diepvries verkrijgbaar maar dat gaat nu veranderen. Via Landgestüt Schwaiganger zal de hengst verkrijgbaar zijn.

Imperio heeft een enorme staat van dienst. Hij is jaren succesvol ingezet in de dressuursport en heeft het tot het allerhoogste niveau erg goed gedaan. Hij maakte deel uit van het Duitse Equipe voor Rio, was op de WEG en heeft vele prijzen in de wacht mogen slepen op 4* dressuurwedstrijden. Imperio heeft diverse goedgekeurde zonen waar misschien Schwarzgold het meest bekend is, maar vlak Heuberger niet uit! Deze donkerbruine heeft zelfs tegen zijn vader gestreden in dezelfde dressuurwedstrijden! In november van het afgelopen jaar (november 2018) waren vader en zoon eerste en tweede in Oldenburg, ze ontliepen elkaar maar een paar procentpunten. Een aanwinst dat Imperio niet langer alleen via diepvries te krijgen is.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!