Erlentanz danst met Dujardin naar de winst in de GP

Geplaatst door on 13 maart 2019


Charlotte Dujardin wint wel vaker een Grand Prix, dat is geen nieuws. Maar wel nieuws is dat ze dat doet op een Trakehner!

Erlentanz, een Latimer zoon uit een Benz moeder, is in eigendom van Sonnar Murray Brown. Hij heeft de ruin gekocht in Hannover op het Bunndesturnier van 2013, waar de ruin in de M klasse mee deed. Sonnar heeft de ruin zelf verder gereden en haalde successen tot in de Inter II klasse. Omdat de ruiter geblesseerd is wordt zijn paard nu uitgebracht door niemand minder dan Olympische ruiter Charlotte Dujardin.
Zij reed de donkerbruine ruin, in hun eerste gezamenlijke optreden, naar 77% en daarmee naar de winst in de Grand Prix. Hierboven een archiefbeeld van eigenaar Sonnar en zijn paard, beeld van Charlotte en Erlentanz hebben we inmiddels ook gevonden. Onmiskenbaar een Trakehner gezicht, en tulpen voor de winnaar.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!