weer prijs voor Erlentanz in de Grand Prix

Geplaatst door on 20 maart 2019

Ook dit weekend startte Charlotte Dujardin met Erlentanz, deze keer in Keysoe. Twee keer moest ze haar mentor, Carl Hester, voor laten in de score maar dat is zeker geen schande. In de Grand Prix haalde Charlotte met ‘Erly’ 73% en in de Kür 77%. Nip Tuck, het paard van Carl steekt op deze foto zijn neus een beetje naar voren terwijl Erlentanz niet helemaal wakker lijkt. Maar zeg nou zelf, zelfs een suffende Erlentanz is stukken mooier dan het gemiddelde Nederlands gefokte paard? (ook al heeft Nip Tuck via zijn vader nog een leuke scheut Trakehner genen meegekregen)

Comments

Comments are closed.

Manege Groenewoude Ekris 38 3931PX Woudenberg

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!