Kristine wint met de één van de ander

Geplaatst door on 5 april 2019

In Leudelange heeft Kristine Müller met twee Trakehners meegedaan in een Lichte Tour Concours. Ze won de Prix St. George, met Imperio dochter Standing ‘O Vation en werd tweede met Distelzar zoon Hamilton

Eerder tijdens dit zelfde concours had ze de schimmel Hamilton al naar 78% gestuurd in de Inter A, waarmee ze die klasse won. Hamilton stond een volle 3 procent los van de rest van de starters. Later won ze de Prix St. George met de geweldig bewegende bruine merrie Standing’O Vation ( die ze zelf altijd Tanz Maus noemt) en werd ze tweede, achter zichzelf, met Hamilton. Standing ‘O Vation behaalde 72%.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!