Cross in Nederland

Geplaatst door on 25 april 2019In Oudkarspel, met werkelijk schitterend weer, zijn de North Holland Horse Trials verreden. Nog geen oude wedstrijd, maar onder de ruiters uit binnen en buitenland wel een heel populaire wedstrijd. In een overzichtelijk terrein worden mooie en goede hindernissen gecombineerd tot een uitdagend maar eerlijk parcours. Ruiters uit alle windstreken komen graag starten!

Polartanz, een 8 jarige Konvoi zoon, won de CCI2* met een geweldige score van 25.8 punten. De winnaarsdeken was berekend op een grove KWPN-er  maar werd toch om de sierlijke vormen van Polartanz gelegd voor de ereronde. Felix Etzel was er maar wat trots op!In de CC!3* een bekende naam bij de startende paarden, maar wel met een ruiternaam die minder bekend is. Fouad Mirza komt uit India en heeft de teugels van Seigneur Medicott overgenomen van, eerst van Bettina Hoy, later van haar ex man Andrew. Fouad reed de Asian games al met de bruine en maakte nu in ons land ook een hele goede rit. Hij werd krap tweede met 34,7 punten.

Op de 8ste plaats in de 3* nog een Trakehner, Royal Favorite (Harlem Go x Gipsy King) gereden door Katharina Grupen, (39.8 punten) helaas geen beeld van deze combinatie.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots in kan zijn! De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!