oops…… klein foutje

Geplaatst door on 4 juni 2019


In de laatste uitgave van “der Trakehner” (het maandblad wat elk lid van het Trakehner Verband krijgt, vol nieuws, achtergrondverhalen en fokkersnieuws) staat een klein foutje. Een foutje wat ons Hollanders aangaat.
In het schema van de Hengstenkeuring rondreis/ eerste bezichtiging staat de datum voor Rheinland niet juist. Het moet zijn Maandag 26 Augustus in de ochtend Stall Camp, An den Niersauen 44, 47608 Geldern. In de middag gaat de reis verder naar Reit- und Fahrverein Rulle, Stall Sudowe, Haster Berg 4, 49134 Wallenhorst (Osnabrück)
Stall Camp is de plek die het dichtstbij is voor Nederlandse hengsten. Past u het even aan in uw agenda?

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots in kan zijn! De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!