TCN Stamboekdag 2019

Geplaatst door on 16 juni 2019

Over een maand is het weer zover! Dan is op zondag 14 juli de TCN stamboekdag. De nieuwe jaargang, in Nederland geboren, Trakehner veulens zijn dan allen welkom op Manege Groenewoude in Woudenberg. Natuurlijk is er ook ruimte voor stamboekopname van jonge, 3 jaar en oudere merries.

Uiteraard is het van belang dat wij weten wie er allemaal met paard (of paarden) aanwezig zullen zijn.
We starten de dag om 10:30 uur met het meten van de merries, daarna gaan we meteen door met het beoordelen en bespreken van de veulens. De volgorde van binnenkomst zal zijn op leeftijd, het oudste veulen eerst. Als u een paard heeft om te laten zien aan de jury, laat ons dat dan weten. U heeft als het goed is een mail ontvangen waarmee u uw paarden kunt inschrijven. Als u de mail niet heeft dan horen we dat graag, sturen we die per ommegaande toe!

*We willen u vragen tijdig aanwezig te zijn, we verheugen ons op alle Nederlandse veulens maar u weet dat zijn er geen 100.
*De stamboekopname zal plaats vinden in de binnenbak.
*De plaatsing van het beste merrieveulen en het beste hengstveulen zal in de baan buiten plaatsvinden, evenals het over kampen voor de Arie Timmer Wisselbokaal.
*Bij mooi weer zal de prijsuitreiking in de buitenbaan zijn.

Er is dit jaar gekozen om geen “Material Prüfung” te houden. Paarden onder het zadel zijn, later dit jaar tijdens de TCN sportdag, zeer welkom. We kunnen dan ook een ‘jonge paarden proef’ uitschrijven, bij voldoende aanvraag.

Toeschouwers zijn zeer welkom! Toegang en parkeren is helemaal gratis. Leden en bestuursleden van TCN zijn er om u uitleg en informatie te geven. Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op de terreinen van de Manege.

Manege Groenewoude kunt u vinden aan de Ekris 38 3931PX in Woudenberg. Welkom!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!