Agenda punt Trakehner Rennen

Geplaatst door on 7 augustus 2019Heeft u nog een dag vrij in september? Op zoek naar een leuk uitje? Denk dan eens aan de Trakehner rennen op de renbaan van Mannheim.
Mannheim heeft een bos renbaan, dat kom je niet vaak tegen. Een hele mooie baan en een prima sfeer. De inmiddels jaarlijkse Trakehner ren staat op de agenda voor 22 september. Start gerechtigd zijn paarden van 5 jaar en ouder die ingeschreven staan in het Trakehner Stamboek.
De deelnemers zijn heel vaak half Engels Volbloed/ Half Trakehner.

Afgelopen jaar won Bernardo, een Impetus zoon uit een Benedicht AA moeder. Ook veel bloed, maar dan Anglo Arabisch. Bernardo is van alle markten thuis, hij crosst, dressuurt, springt en hij kan dus ook heel hard!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!