Pan Am Games prooi voor Tsetserleg/ USA

Geplaatst door on 13 augustus 2019

Het dressuurresultaat van Boyd Martin en zijn Tsetserleg (Windfall x Buddenbrock) van 25,6 punten bleef ongewijzigd tot het laatste moment van de Pan American Games in Lima (Peru). De cross en het springen werden foutloos overwonnen. Met onder andere het resultaat van Tsetserleg won het Amerikaanse team Goud, en had Boyd óók het individuele goud te pakken.
Dit is de eerste grote titel van het paar, die in het voorjaar al briljant hadden gepresteerd met een tweede plek in de CCI5 * -L Land Rover Kentucky én het winnen van de Amerikaanse kampioenstitel.

** Eerder behaalde Tsertserleg’s vader, Windfall, deze dubbele overwinning ook al eens, dat was onder Darren Chiacchia in 2004**

Ook Lynn Symanski die RF Cool Play had gezadeld bleven foutloos en behaalde de individuele zilveren medaille. Cool Play is een kleinzoon van de Trakehner-hengst Radscha (Traumdeuter-Habicht) en draagt aan de vaderszijde in de vierde generatie over de (naamloze) overgrootmoeder van Solist-bergkoning heel oud Trakehner-bloed.

 


Het teamgoud betekent ook meteen de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!