Leuke vlog!

Geplaatst door on 29 juni 2020

Speurend over het web kan je zulke leuke dingen tegen komen.

Zo is er nu een vlog van een TCN lid. Claire heeft een jonge Trakehner en is sinds kort gestart met zijn opleiding. Dat gaat heel rustig, Harvest is nog meer 3 jaren jong, er is geen haast. Van de stappen die Harvest maakt worden filmpjes gemaakt.

Van die filmpjes maakt Claire een korte video die wij allemaal kunnen zien.


Claire is instructrice en geeft les aan ruiters en paarden van elk niveau, elk ras. Ze heeft ook andere video feeds, ook één over dressuur, en zelfs één over IJslanders. Ze zijn allemaal te volgen op haar YouTube kanaal. Als je in YouTube zoekt op EquusLibrium ben je er zo! Echt leuk en leerzaam!
Natuurlijk is Claire ook te volgen op
en

Comments

Comments are closed.

TCN Stamboekdag 2021

Het was weer een supergezellige en leuke dag. De regen was vóór en ná het programma, de sfeer was dus opperbest. Veel mensen zijn komen kijken. TCN verheugd zich in zoveel aandacht en interesse in het geweldige Trakehner ras. In de loop van de week volgt meer nieuws en berichten over dit evenement. Bent u er niet geweest dan kunt u zich toch een goed beeld vormen, volgend jaar komt u toch ook kijken?

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!