het weer, de paarden en het gezelschap, het was allemaal even mooi!

Geplaatst door on 13 juli 2020


Alsof het gepland was, na toch wel meerdere regen-dagen bleef het zondag niet alleen droog, het was ook nog eens een stralende dag. Al heel lang hebben we elkaar niet kunnen zien en spreken, dat kon, op afstand, nu wel weer. Het was reuze gezellig!

We tonen hier alvast de beelden van de kampioenen, uitgebreid verslag met punten, besprekingen en beeld volgt nog.
Hierboven Het beste hengstveulen van de dag, Golden Game van Integer.Beste merrieveulen was Charisma van Hibiscus.Matris Vota Minoes won de titel in de jonge merrie klasse. De Saint Cyr dochter was verbaasd over de hoeveelheid prijzen waar haar eigenaresse mee werd overladen.

De Arie Timmer Wissel Troffee ging naar Golden Game,waarmee hij met een krappe halve punt Charisma versloeg.Onze eigen fotograaf Nicolien had merrie en veulen mee, zij heeft deze keer geen foto’s gemaakt. Maar Karen Siewers heeft prachtige beelden gemaakt! Bedankt Karin!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!