aanmelden kan!

Geplaatst door on 31 juli 2020


Op 22 augustus aanstaande is er een  Stuten Leistungs Prufung, ofte wel de stationsmerrietest. Dat is een test waar premiewaardig opgenomen merries op 1 dag de premie kunnen halen. De merries zullen getest worden onder het zadel maar moeten ook aan de hand voorgesteld worden.

Er is ook een mogelijkheid om de merries los te laten springen. De merries worden door de eigen ruiter gereden maar zullen ook een gastruiter test ondergaan. Alle onderdelen worden los beoordeeld, er wordt daarna een eindcijfer berekend en dat cijfer bepaald of een merrie de SLP met succes heeft afgelegd.

Een aanmeldformulier voor deze test kunt u hier downloaden.

De SLP wordt gehouden op de terreinen en de baan van Hofrogge in Dorsten

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!