TCN Sportdag weer geslaagd

Geplaatst door on 19 september 2020Wat was het een gezellige dag! Geweldig weer, veel deelnemers, een prima sfeer en fijne proeven. Alle ingrediënten voor een TOP dag en dat was het!Op de TCN sportdag kan elk lid van TCN mee doen aan dressuurproeven, maar ook als je nog geen lid bent maar wel een Trakehner onder het zadel hebt, kan je mee doen.

We hebben van iedereen een foto gemaakt en ook wat beelden van de prijsuitreiking. Gebeurt vrijwel nooit meer, maar bij TCN is de prijsuitreiking met alle deelnemers in de baan, en natuurlijk een ereronde! (dus pret!)Astrid de Graaf en Dolana beet de spits afJamie van Maanen met Fiesta Spirit, Fiesta is eigenlijk geen Trakehner maar er wordt gewerkt aan een Trakehner voor Jamie, dus nu mocht Fiesta de honneurs waarnemen.Janine Hengelaar met haar steeds maar mooier wordende Hofprinzessin


Over mooi gesproken, de geweldige Otavia met Rob de Wijs in het zadelMirakel is bijna TCN meubilair, als hij er niet is dan is het geen echte TCN dag, Rubia Akse reed hem.Kamee groeit ook steeds in haar rol. Als altijd in handen van Lizzy DirksenDe bijna Trakehner Jethro zet zijn beste been voor, voor zijn baasje Petra Le  NobleEn kijk Mystique eens, die gaat ook steeds maar beter, goed gedaan Elise Vegter!


Net als Mystique hierboven, is Kaifas Iris een Kasparow kind, deze vos is bijna 100% Trakehner, Rene LeNoble rijdt hem.Hofrat dochter Kyra deed erg haar best terwijl haar kind op stal stond, knap dat Hetty de Koning haar bij de les hield!Deze Pistache hebben we al een tijd niet meer gezien! Hij gaat goed, Erica Visser reed hem voor eigenaresse Marian Timmer.


Deborah Meuffels was zonder chauffeur, onze voorzitter Toon van Osch voelde zich niet lekker en moest thuis blijven. Deborah en haar super groom Valerie hebben wel deze Golden Sunset meegebracht.


Herbst Symphonie met Ashley Host deed voor de eerste keer mee, dat ging heel goed!


Golden Focus de latere winnaar van de Kasparow trofee met Kimberley Roodenburg in actie in het Z2

En “Good Old” Hudson was er ook! Miranda van de Laagemaat is zijn vaste partner.

Dit is de volle zus van Herbst Symphonie, deze Insterburg dochter heet Herbst Melodie, Ingrid Smit heeft haar goed aan de gang!


Daar is Deborah met haar andere paard, Golden Suprise, zij waren in 2019 de winnaar van de Kasparow Trofee, dit jaar zat ze er niet ver van af!

En we hadden een soort uitsmijter, maar dan in de meest positieve zin van het woord! Anouk rijdt met Matris Vota Montjuic al in het ZZ-Zwaar, kan dus niet mee doen aan de TCN sportdag omdat die tot en met ZZ-Licht gaat. Toch was Anouk Slabbers van de partij en liet zien hoe fantastisch ze Matris Vota Montjuic  aan het lopen heeft! Top! Het was genieten!De juryleden waren niet alleen kundig en eerlijk, ze waren ook onder de indruk van onze geweldige Trakehners. We hebben weer fans erbij!


© alle foto’s zijn van Nicolien van Beek, dank voor de geweldige beelden.

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!