Hengstennieuws

Geplaatst door on 28 januari 2021


We willen geen slecht nieuws site worden dus we gaan het er niet over hebben dat de Traditionele Hengstenshow in februari niet door gaat. We gaan ook niet uitleggen waarom.

Maar we hebben wel ander hengstennieuws! Want Finckenstein, de Latimerzoon uit een Kennedy x Marduc moeder, is nu ook beschikbaar in vers verzendsperma. Bestellen kan ook nog eens gewoon in het Nederlands want de hengst wordt door Gerard Geling ingezet in de fokkerij. Sportgenen van de allerbeste soort, gecombineerd met een niet te missen Trakehner flair!Als u iemand een voorbeeld wilt laten zien over hoe een Trakehner er uit ziet, dan is dit toch wat u laat zien? Op alle grote concoursen heeft deze zwarte gepresteerd, hij kwam o.a. uit op een EK en de wereldruiterspelen (voor Denemarken) en heeft vele keren een ereronde mogen lopen. Nu gestopt met de grote sport is het tijd om de fokkerij te dienen. Het is een hele fijne, werkwillige en vriendelijke hengst. Mooi bloed!

 

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!