Singolo gaat over de oceaan

Geplaatst door on 30 januari 2021


Singolo is een hengst met een ruime staat van dienst. Hij heeft zelf zijn sporen verdiend in de wedstrijd sport maar heeft ook al veel zeer goede zonen en dochters. Singolo is een Oliver Twist-zoon uit de Biotop moeder Shakira. Gefokt bij ‘ons’ in het Rheinland bij de familie Heinen, heeft hij tussendoor in eigendom gestaan van Ursula Kordts, en is nu verkocht naar Joe Pimentel in Florida USA.

Het jury rapport van Singolo, toen hij in 2007 goedgekeurd werd, liegt er niet om: “Een zeer indrukwekkende drafmechaniek gecombineerd met de speciale uitdrukking van deze Biotop-kleinzoon veroorzaakte nogal wat opschudding bij de toeschouwers bij de hengstkeuring. Een werkelijk uitmuntende jonge hengst met ruime lijnen,  in een goed gedefinieerd lichaam. Altijd zeer gemotiveerd en gefocust op de taak die voorhanden is, met veel zelfredzaamheid, altijd bergop. Bovendien worden de kwaliteiten, van deze dressuurspecialist, ondersteund door zijn enorm waardevolle pedigree

Voor dit seizoen is de hengst nog voor de Europese fokkers beschikbaar maar volgend jaar zal Singolo zijn diensten aanbieden vanuit de Aqua Farms in Panama City. Daar komt hij in goed gezelschap, Hirtentanz en Buddenbrock gingen hem al voor naar die plek!

De hengst is dit seizoen te gebruiken door ons, bel Gerard Geling om bestellingen te doen en informatie in te winnen.

 

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!