RVO registratie stress

Geplaatst door on 14 april 2021

Er bereiken ons vele geluiden over het niet kunnen registreren van paarden met een paspoort uit een ander land. Er is veel stress te bespeuren, bij eigenaren en stalhouders en dat snappen wij!

Er wordt, door elke instantie, zo lijkt het, een andere oplossing aangedragen. De éne methode is duurder dan de andere. De suggesties lopen van “een ander paspoort aanvragen”, overschrijven in een ander stamboek, tot “dit kan niet, er is geen oplossing”

Maar geen nood Trakehner vrienden, hulp is nabij!


Alle paarden die in Nederland staan, van mini Shets tot Clydesdales, van werk paarden-via luxe en sportpaarden naar bejaarde paarden, allemaal moeten ze geregistreerd worden. Dat moet als u ze thuis hebt, als u ze in een weiland bij een boer heeft, in training bij een ruiter, dat moet als ze op een pensionstal staan. Allemaal moeten ze geregistreerd worden. Dat is, als je een paard hebt met een paspoort wat door een Nederlandse instantie is uitgegeven, heel simpel. Een paar stappen door en u als eigenaar, of de stalhouder waar het paard woont, kan heel makkelijk zo’n paard melden. Kost niks. Klaar.

Maar wij hebben natuurlijk geen Nederlandse instantie die de paspoorten uitgeeft, alles komt uit Duitsland, en daar zit de crux, daar loopt u, of uw stalhouder, nu tegen aan. Dan begint de stress. Maar geen nood! wij hebben de oplossing, wij komen u redden!

We hebben om u te helpen, om uw paarden met een buitenlands paspoort toch te kunnen registreren, een stappenplan gemaakt. Heeft u vragen of vraagt uw stalhouder hoe het nu allemaal verder moet? Stuur ons een mail, dan helpt TCN u uit de brand!

TCN leden hebben allemaal al een mail gekregen, maar als u een Trakehner hebt en geen lid bent kan TCN natuurlijk toch helpen. Of bent u TCN lid en heeft u de mail niet gekregen, laat het ons weten!

Stuur een mail naar:  info @ trakehnercontact . nl  (de spaties staan hier om spam te voorkomen, richt u mail aan dit adres, maar dan zonder de spaties, of kijk op onze contact pagina)

Wij zorgen dan dat u het juiste stappenplan krijgt!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!