Topsport in Oudkarspel

Geplaatst door on 19 april 2021


Je zou het bijna vergeten maar er wordt weer gesport! De internationale wedstrijden gaan weer door. Zo’n wedstrijd werd er afgelopen weekend in ons eigen land gehouden. Oudkarspel is een gevestigde naam aan het worden, ook bij ruiters buiten Nederland. Er was dan ook, ondanks de situatie waarin de wereld verkeerd, een groot deelnemersveld.

Bij de korte 2*, de CCI2*S, won Promising Pete TSF een Hirtentanz zoon, met een heel goed resultaat van 25.7%. Weinig deelnemers konden de klok binnen de tijd stop zetten.

Iemand die dat wel deed, en daardoor flink omhoog schoof op het uitslagenbord, was D’Artagnan, de Kasparow vos, die met baasje Larissa weer helemaal in zijn element was. Hij had een goede dressuurscore, verloor wat punten door een balk maar kwam door een foutloze cross binnen de tijd op een fraaie 11de plaats (van de 58 deelnemers)
Hopelijk mogen we snel weer live aanwezig zijn bij de wedstrijden zodat we met eigen ogen de paarden door het crossparcours kunnen zien gaan.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!