TCN Sportdag 2021

Geplaatst door on 21 juli 2021

Leuk Nieuws!
De sportdag van 2021 staat weer voor de deur. Het duurt nog heel even, maar 5 september is het zo ver. Natuurlijk op de prachtige locatie in Woudenberg, manege Groenewoude.
We zullen de klasse BB t/m ZZ-Licht uitschrijven.
We gaan er, met de nodige maatregelen, een leuk evenement van maken en hopen jullie allemaal te zien! Inschrijven kan via info@trakehnercontact.nl onder vermelding van: naam, naam paard, klasse en combinatienummer. (ook als u nog geen startpas hebt kunt u mee doen, vraag naar de mogelijkheden)
Het clubkampioenschap, om de Kasparow Trofee, wordt gelijktijdig verreden, daar kunt u ook aan mee doen!
We zien hopelijk veel inschrijvingen tegemoet!

 

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2021

De 59ste editie van de Trakehner Hengstmarkt gaat plaats vinden van 14 t/m 16 oktober. Het zal weer een aangepaste vorm zijn, de herfst is dan weer losgebarsten en we weten allemaal niet wat dat doet met de CoVID19 situatie. Maar er zijn hopelijk toch weer mogelijkheden om de keuring bij te wonen. Er zijn wel veel minder kaarten beschikbaar wat het reserveren etc. moeilijker maakt. We vertellem er in een artikel over de Hengstmarkt meer over. Het hele evenement zal ook deze keer te volgen zijn via de streaming videobeelden door ClipMyHorse.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!