Een Trakehner, de beste van allemaal!

Geplaatst door on 29 juli 2021


14 is ze, TSF Dalera BB, de winnaar van de Olympische spelen. Superlatieven als: “Alsof het van zelf ging”,  “Dressuur zoals het bedoelt is” en “Schijnbaar uit vrije wil” vliegen over internet, langs de nieuwssites maar ook op Social Media. Er was geen twijfel, alle proeven die ze heeft gelopen won ze met kop en schouders. Wie nu de naam van Dalera in Google invoert ziet dan voorstellen als: “Afstamming Dalera”, en “Hoe groot is Dalera” en “wat voor paard is Dalera”. Wij wisten het al een tijdje: Jessica en Dalera dat is een top duo! De rest van de wereld ziet het nu ook.

Een prachtig beeld, een heel harmonieus beeld, vriendelijk en door het hele lijf bewegen. De ruiter en paard als 1, zo wonnen ze de Grand Prix met 84%, daarna volgde de Grand Prix Special die werd gewonnen met 84,6% en dan de Kür, daar wilde Jessica zo graag de 90% grens doorbreken, en dat lukte zij won met Dalera de met Kür 91,7%.


De Easy Game dochter uit een Handryk x Hohenstein moeder, wist niet alleen de juryleden te bekoren, het hele paarden minnend publiek die online mee keek zag hoe dressuur moet!

*Tineke Bartels heeft als commentaar bij de Kür gezegd, ruiters weten nu waar ze naar toe moeten trainen, meer ontspanning, veel meer rust in het beeld en harmonie tussen ruiter en paard. Daar moeten we naar toe!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2021

De 59ste editie van de Trakehner Hengstmarkt gaat plaats vinden van 14 t/m 16 oktober. Het zal weer een aangepaste vorm zijn, de herfst is dan weer losgebarsten en we weten allemaal niet wat dat doet met de CoVID19 situatie. Maar er zijn hopelijk toch weer mogelijkheden om de keuring bij te wonen. Er zijn wel veel minder kaarten beschikbaar wat het reserveren etc. moeilijker maakt. We vertellem er in een artikel over de Hengstmarkt meer over. Het hele evenement zal ook deze keer te volgen zijn via de streaming videobeelden door ClipMyHorse.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!