Trakehner Hengstmarkt 2021

Geplaatst door on 9 september 2021

Voor de 59ste keer is er weer de Hengstmarkt van het Trakehner Verband. Vanwege alle regels die gelden rondom de CoVID19 situatie is het een aangepaste vorm. Het is een verkort programma, geen zondag, en er zijn geen tribunes maar tafels in de hallen. Dat maakt dat er veel minder mensen in de hal kunnen dan bij een normale Hengstmarkt.

Kaarten bestellen kan, dat kan via dit formulier: https://bit.ly/3E4vahO

Nu kunnen we ons voorstellen dat dat niet helemaal duidelijk is. We willen u er dan ook graag mee helpen. Kaarten voor u bestellen daar wil TCN graag bij helpen maar het zal niet zijn als voorgaande jaren dat we een deel van de tribune kunnen vrij maken voor een “oranje” vak.

Laat ons weten als u wilt dat TCN kaarten voor u reserveert door een mail te sturen. Dat kan als altijd naar info (apestaartje) trakehnercontact punt nl

De keuring start op donderdag 10 uur in de ochtend en is zaterdagavond na de veilig afgelopen. Er zal geen galashow zijn, geen extra programma.

Vragen? stuur een mail!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2021

De 59ste editie van de Trakehner Hengstmarkt gaat plaats vinden van 14 t/m 16 oktober. Het zal weer een aangepaste vorm zijn, de herfst is dan weer losgebarsten en we weten allemaal niet wat dat doet met de CoVID19 situatie. Maar er zijn hopelijk toch weer mogelijkheden om de keuring bij te wonen. Er zijn wel veel minder kaarten beschikbaar wat het reserveren etc. moeilijker maakt. We vertellem er in een artikel over de Hengstmarkt meer over. Het hele evenement zal ook deze keer te volgen zijn via de streaming videobeelden door ClipMyHorse.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!