Ingrid Klimke geeft les

Geplaatst door on 16 oktober 2021

Een heel leuk onderdeel van de donderdagavond is de openbare les van Ingrid Klimke. Voordat de les begint deelt Ingrid handtekeningen uit in de tweede hal en daar staat een enorme rij mensen voor te wachten. Dat maakt weer eens duidelijk hoe ongekend populair Ingrid is. De dressuur en eventingruiter die in beide disciplines tot de absolute top hoort.
Ze gaf les aan jonge paarden, gaf aan dat het geen verschil maakt of het gaat om een spring, eventing of dressuur paard, ze beginnen allemaal hetzelfde.

Eerst los en warm worden, de paarden moeten ontspannen en lekker los in het lijf bewegen. En als dat zo is dan kunnen cavaletti helpen om het lijf en de aandacht van het paard nog beter te maken. Het was een las die elke ruiter erg interessant vindt en er zeker wat van mee naar huis kan nemen.

Comments

Comments are closed.

Impact - Kampioen Hengstenkeuring 2021

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!