Hengstenshow

Geplaatst door on 28 december 2021

Het lijkt er op dat het gaat gebeuren! Er zal weer een echte live Hengstenshow worden georganiseerd in Munster Handorf in februari.
We zeggen het alleen tegen u en zachtjes, en we houden 3 slagen om de arm maar we gaan er voor!
In het weekend van 5 en 6 februari is de voorjaarskeuring waar al sinds jaar en dag een hengstenshow aan verbonden is.

De keuring van het Trakehner Verband begint op zaterdag 5 februari om 14.00 uur, we zullen u nog laten weten welke hengsten daaraan mee doen. Maar op zondag, na de laatste keuringsonderdelen, zal er een hengstenshow zijn.
De grote Trakehner Hengsten Show onder leiding van het Trakehner Zuchtbezirk Westfalen staat gepland vanaf 11.00 uur en eindigt rond 15.30 uur. Talloze hengstenhouders hebben al interesse getoond om deel te nemen, dus een uitgebreide en bijzonder interessante hengstencollectie kan worden verwacht.

De organisatoren gaan ervan uit dat de 2G-regel voor alle aanwezigen zal gelden. Wijzigingen in de organisatie zijn op korte termijn mogelijk, afhankelijk van de besmettings- graad.

Wil u er heen en wilt u dat TCN kaarten voor u reserveert? Dat kan! Stuur een mail en we sturen u alle details. Kosten per persoon zijn €15. We horen graag van u en zien u graag in het nieuwe jaar in de hallen van Munster Handorf!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!