Hishiko moeder van een hengst

Geplaatst door on 2 juli 2022

Hij heeft nog geen naam maar hij is er!

TSF Finckenstein

Deze Finckenstein zoon is onlangs geboren. Hij lijkt in aftekeningen enorm op zijn vader. Merrie en zoon hebben een Amerikaanse eigenaar maar wonen nog in Nederland. Er zal een mooie, misschien wel Amerikaanse, naam komen voor deze fraaie zwarte. De moeder is Hishiko, een All Exclusive dochter uit een Biotop moeder.

Comments

Comments are closed.

inschrijving TCN sportdag open

11 september aanstaande is de jaarlijkse TCN sportdag, doet u ook mee? Iedereen die lid is van TCN, of een Trakehner onder zadel heeft, kan mee doen. Het is een wedstrijd vooor punten, er kan gereden worden in de klasse B t/m ZZ-Licht. U bent zeer welkom, ook als u alleen komt kijken!

De inschrijving is open!

Stuur een mail naar info @ trakehnercontact.nl als u met uw paard wilt deel nemen.

TCN Sportdag 11 september

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!