Charlotte en Erlentanz 84% en eerste

Geplaatst door on 15 juni 2019


Als u de kans heeft om een keer naar een Brits paarden evenement te gaan, zet dan “Bolesworth International” op uw verlanglijstje. Meer Brits dan dit concours is vrijwel onmogelijk. Op de terreinen van een geweldig mooi kasteel in Cheshire midden Engeland, zijn alle paardensportdisciplines vertegenwoordigt. Er zijn dubbeldekkerbussen, scones, dames met hoedjes, herenboeren in geruite jasjes(én pet) en paarden, paarden en nog meer paarden. Ok, waarschijnlijk wel een paraplu mee, het is Engeland, maar dat mag de pret niet drukken!
Bolesworth is het estate van de Barbour familie. Een regen (wax) jas is er dus zeker ook te verkrijgen! Maar het gaat om de sport, de paardensport.

In de dressuur werd er, ik wil bijna zeggen alweer, gewonnen door Charlotte Dujardin.   Ze heeft nog altijd de beschikking over de Trakehner ruin Erlentanz. Met 84% en daarmee 6% los van de rest van het veld won het paar de Kür. In de commentaren van de Horse & Hound, het belangrijkste paardenblad van het verenigd koninkrijk, staat dat Charlotte reed op “de super getalenteerde 12 jarige ruin Erlentanz”. Mooie woorden.

 

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!