Verkoop

 

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg
Te Koop: Hirtentanz fokmerrie

11-jarige fokmerrie van Hirtentanz x Matatdor. We hebben Indy rechtstreeks van de fokker gekocht en ik heb haar opgeleid tot de lichte tour dressuur (PSG +4), 1.10 springen (9 wp) en M eventing (13 wp).

We hebben veel prijzen binnen gehaald op zowel dressuur- als eventingwedstrijden. Daarnaast heeft ze talloze 40+ dressuurwedstrijden gewonnen met mijn moeder en steelt ze de harten van alle kinderen.

Helaas heeft Indy artrose aan beide voorbenen en is ze daarmee niet meer geschikt voor de wedstrijdsport. Verder heeft ze geen gebreken en is ze altijd goed verzorgd.(hoefsmid, tandarts, enten, ontwormen etc.) 

Indy is met haar sportprestaties erg interessant voor de Trakehner fokkerij. Indy heeft zelf nog nooit een veulen gehad, ze is wel gewend om met ander paard in de wei te staan. 

Voor meer informatie 06-5142 9190 Prijs bespreekbaar voor een goed huis.

Keuze stress.....

Het is er weer tijd voor. Welke hengst gaan we kiezen voor onze merrie? Afwegen, vergelijken, beschikbaarheid bekijken, het zijn allemaal keuzes. Dat kan stress opleveren. Maar er is een plek waar u alle informatie over alle actief dekkende Trakehner hengsten kunt vinden! Met foto's, afstamming, hoe en waar beschikbaar en alle andere informatie die u nodig heeft. Neem daar eens een kijkje. Via deze link komt u in het "Hengstverteilungsplan" (Dat is nog eens een mooi woord!) Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!