Verkoop

 

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg
Te Koop allround merrie, 11 jaar


Golden Age is een 11 jarige allround Ice Age dochter (168 mtr. Stokmaat). Ze heeft M dressuur gelopen en L springen.

Braaf met buitenritten en op stal. Een heerlijk paard dus! Ze zou een heel goed geschikt zijn voor overgang van pony naar paard,  maar is eigenlijk voor elk doeleind geschikt. Omdat ze een Ice Age dochter is uit de Golden lijnen is fokken uiteraard ook een mogelijkheid.

Informatie kunt u opvragen via  +31 – (0) 0651109972

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

VERKOCHT 1.70 zwarte dressuur Trakehner ruin Great Gatsby is een elegante en mooie Trakehner ruin met drie zeer goede basisgangen en een bijzonder goede ingesteldheid. De ruin werd voorlopig licht getraind en maakt op korte tijd zeer grote vooruitgang.

Hij geeft zijn ruiter een zeer goed en zacht gevoel. Het is een heel betrouwbaar paard, makkelijk in de omgang, ook op transport.


Great Gatsby combineert de beste Trakehner dressuur bloedlijnen van Ivanhoe ( Millenium x Hohenstein) x Imperio. Hij is de volle broer van de goedgekeurde Trakehner hengst Guildenstern Sol.

  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg
Te Koop: Een gave springer/allrounder merrieJouw paard voor de toekomst!  4 jarige Trakehner merrie Flammenblume (Phlox x Kasparow x Gribaldi) met talent voor springen, eventing en door de top gangen en rijbaarheid, maakt ze ook goede kansen in de dressuur. Ze werkt altijd prima mee en heeft een mooi “go” naar voren.

Sinds mei onder het zadel behaalde zij de eerste plaats bij de merriekeuring in haar leeftijdsgroep (8.1) 💫en word zelfs beste springmerrie van allemaal met 9.0 ✨


Ze is super lief en makkelijk in de omgang -en leert heel snel. Omdat ze een jong paard is – niet geschikt voor een beginner.

Door een chip in de sprong (kan eruit gehaald worden) waarvan ze geen last heeft – klinisch altijd top – in een lagere prijsklasse (minder dan €10.000).
Meer info? Neem contact op met fokker / eigenaar: Ann Christin: +491623893646  Duits nummer maar spreekt wel Nederlands! 

Paard staat in Denekamp. 


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

   

 

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!