Verkoop

 

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

Te koop: Super brave 3 jarige allrounder


Ofaro is een 3 jarige Trakehner ruin die bij ons op stal geboren is. We hebben hem begin april laten keuren en daarna zijn we begonnen met hem zadelmak maken. Hij leert heel snel en is niet snel ergens van onder de indruk. Ofaro is een zoon van Integer uit een Kaiser Wilhelm moeder. Naast het rijden hebben we hem ook al een paar keer laten vrij springen. Hij springt heel makkelijk waardoor wij denken dat hij ook erg geschikt zou zijn voor de eventing. Voor een goed huisje is de prijs bespreekbaar. Ofaro woont op Manege Woudenberg. Voor meer informatie graag een berichtje sturen. 0653250110

 

Dalera nu ook Europees Kampioen!


Dressuur kan waarschijnlijk niet spannender zijn dan wat er bij de Europese Kür op Muziek werd aangeboden door 18 paarden en ruiters! De top van de wereld werd verzameld en uiteindelijk streden zes combinaties om drie medailles, ieder met een prestatie van wereldklasse. Met een nieuw persoonlijk record van 92,818% veroverde Jessica von Bredow Werndl de gouden medaille met haar "Queen" TSF Dalera BB - met een adembenemend mooie prestatie! Misschien zou het resultaat zonder een fout in de wissels wel boven de 93% zijn gestegen en de voorsprong nog comfortabeler hebben gemaakt op de zilveren paar Charlotte Fry(92,379%) - maar dat is alweer vergeten, het eindresultaat telt en Jessica en Dalera hadden de "kippenvelfactor" ze waren en zijn de beste! Ze waren als wereld en Olympisch kampioen, EK erbij maakt het de triple crown! Go Trakehners!

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!