Verkoop

 

Naast de paarden op deze pagina zijn er nóg meer Trakehners die een nieuwe baas zoeken. Paarden die allemaal meer dan de moeite waard zijn, paarden in elk budget. Vindt u hieronder niet het paard wat u zoekt neem dan contact met ons op. We weten uw droompaard vast wel te vinden!

In Nederland is het aanbod op dot moment beperkt. Wilt u zich oriënteren in buitenland kijk dan eens op deze pagina. Geeft een beeld van de prijzen en de mogelijkheden in Duitsland en andere landen om ons heen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

Super lieve, knappe allrounder te koopHerbstgraf (Herbie) is een rustige lieve en aanhankelijke Trakehner ruin van 13 jaar oud (V.Hibiskus) . Meet 162 met body.
Meer gericht op mensen dan op zijn eigen soort. Onder het zadel is hij braaf en geeft een safe gevoel. Ook op vreemd terrein en bos/ strand. Voor een echt beginner is hij niet geschikt. Hoewel hij niet snel schrikt, wil hij wel geleid worden. Hij is namelijk niet afwachtend. Hij is geschikt voor de fanatieke ruiter, maar ook recreatief rijden past hem prima. Je kunt zijn go aanspreken met rijden, maar als je het niet opzoekt, vindt hij dat ook prima.

Hij is gewend om gescheiden op de wei en in de paddock te staan. Hij kan heel goed alleen achterblijven op de wei/ bak/ paddock. In het verleden is hij aangevallen door een ander paard en sindsdien houdt hij soortgenoten liever op afstand. Dat merk je met rijden en op stal.


Herbie is gestart geweest tot het M2 dressuur. Kent de beginselen van het Z1 in training.

Andere bijzonderheden;
Klinisch en Röntgen goed gekeurd in 2018
• Bos: bekend mee en dit vind hij erg leuk, kan in het begin even fris zijn. Ook prima alleen te doen.
• Verkeer: beperkt bekend mee, groot verkeer vindt hij spannend.
• Strand: bekend, enthousiast, maar beheersbaar en hij gaat het water na wat overtuiging in.
• Springen: Kan een leuk sprongetje maken (80-100cm), geen heel parcours mee gesprongen.

Wil je meer weten over deze leuke ruin? Of een afspraak maken? Stuur gerust een berichtje.

Bij zijn prijs zit ook zijn zadel en hoofdstel.
Prijs: € 14.500,00     —–    Goed huisje is belangrijk!
Paard staat in Woudenberg 
Meer info via  just_marlot (apestaartje)   hotmail  punt com
( we spellen het email adres op deze manier op spam te minimaliseren) 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

4-jarige 1.70 zwarte dressuur Trakehner ruin te koopGreat Gatsby is een elegante en mooie Trakehner ruin met drie zeer goede basisgangen en een bijzonder goede ingesteldheid. De ruin werd voorlopig licht getraind en maakt op korte tijd zeer grote vooruitgang.

Hij geeft zijn ruiter een zeer goed en zacht gevoel. Het is een heel betrouwbaar paard, makkelijk in de omgang, ook op transport.
Great Gatsby combineert de beste Trakehner dressuur bloedlijnen van Ivanhoe ( Millenium x Hohenstein) x Imperio. Hij is de volle broer van de goedgekeurde Trakehner hengst Guildenstern Sol.

Het paard heeft zeer goede foto’s die recent werden gemaakt en die op verzoek bezorgd kunnen worden.

Great Gatsby staat in België en kan op afspraak bezichtigd worden.

Voor verdere informatie: +32 478 96 5903. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg
Te Koop: Een gave springer/allrounder merrieJouw paard voor de toekomst!  4 jarige Trakehner merrie Flammenblume (Phlox x Kasparow x Gribaldi) met talent voor springen, eventing en door de top gangen en rijbaarheid, maakt ze ook goede kansen in de dressuur. Ze werkt altijd prima mee en heeft een mooi “go” naar voren.

Sinds mei onder het zadel behaalde zij de eerste plaats bij de merriekeuring in haar leeftijdsgroep (8.1) 💫en word zelfs beste springmerrie van allemaal met 9.0 ✨


Ze is super lief en makkelijk in de omgang -en leert heel snel. Omdat ze een jong paard is – niet geschikt voor een beginner.

Door een chip in de sprong (kan eruit gehaald worden) waarvan ze geen last heeft – klinisch altijd top – in een lagere prijsklasse (minder dan €10.000).
Meer info? Neem contact op met fokker / eigenaar: Ann Christin: +491623893646  Duits nummer maar spreekt wel Nederlands! 

Paard staat in Denekamp. 


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderbreking.jpg

   

 

Veulens en keuringen

Soms zou je het bijna vergeten maar de sneeuwklokjes en narcissen helpen ons herinneren dat het echt weer voorjaar gaat worden. We gaan dus voorbereiden op veulens en natuurlijk keuringen. De eerste centrale merrie keuring is in mei in het Rheinland. Als u een jonge merrie heeft die daar aan mee gaat doen, dan is het tijd om met de voorbereiding te starten!

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!