Sisther doet het prima op NK

Geplaatst door on 10 juni 2010

 

Dressuurruiter Edward Gal lijkt zijn Totilas (v. Gribaldi) deze week helemaal niet nodig te hebben op het NK Dressuur tijdens Outdoor Gelderland. Hij kwam met ruime voorsprong aan kop in de Grand Prix met zijn tweede paard Sisther de Jeu (ook van Gribaldi). De jury zette hem met een score van 74,468 procent unaniem aan kop. Gal bezet met Interfloors Next One (v. Jazz) ook plaats 4.

De resultaten van de Grand Prix worden niet meegenomen in de puntentelling, de proef telt slechts als kwalificatie voor de spècial van morgen. Edward Gal komt morgen in actie met Sisther de Jeu en Totilas. Hij kreeg met Totilas een vrijstelling voor het eerste onderdeel omdat hij volgende week ook in actie komt tijdens CHIO Rotterdam. (1 van de observatiewedstrijden voor de Wereldruiterspelen) Omdat je maar met maximaal 2 paarden mag starten in de spècial zal Edward Next One niet meer starten.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!