Kenneth keigoed in de HLP

Geplaatst door on 25 maart 2023

De vier jaar oude Kenneth ( Millennium x Shavalou) wist in Verden tijdens de HLP (Hengst Leistungs Prüfung of verrichtingsonderzoek) de juryleden te overtuigen en eindigde de proef als derde beste in zijn leeftijdsgroep. Dat deed hij met de geweldige eindscore van 8,53.  Deze proef werd gereden door hengsten van alle rassen.
Kenneth is in eigendom van Gestüt Sprehe en werd zeer professioneel gepresenteerd door Beatrice Arturi. In draf en galop behaalde hij de hoogste cijfers van alle deelnemende hengsten!

De individuele cijfers: draf 8,8, galop 9,2, stap 7,50, rijdbaarheid 8,5, totaalindruk 8,8.

 

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!