successen voor Hoheit en Nathalie Soujon

Geplaatst door on 6 oktober 2023

Nathalie Soujon’s naam kennen we als de ruiter van Helium. Maar Nathalie heeft meer paarden onder het zadel en dat zijn ook geweldige Trakehners. Nu timmert ze weer aan de weg met de 10 jarige merrie Hoheit (Imperio x Caprimond). Met haar bereikte ze het Inter Mediair II niveau en ook meteen mooie resultaten, 2 x ruim 70%.

Met haar andere mee gebrachte Trakehner Kalimero (Hibiskus x Munchhausen) zit ze een treedje lager Inter I maar ook met die haalt ze linten en bekers!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2023


Laatste weekend november, eerste dagen december '23, dat zijn de dagen voor de Trakehner Hengstmarkt 2023. Hengstmarkt heet het maar het is natuurlijk de Trakehner Hengstenkeuring. Als altijd zijn we te gast in de Holstenhallen in Neumünster. Natuurlijk wilt u dat niet missen! De nieuwe jaargang hengsten wordt gepresenteerd, er zijn veilingen, er is dressuursport, er kan volop geshopped worden en er is een geweldige Galashow. Er is dus werkeijk voor elk wat wils! Kaarten kunt u online bestellen via de website van het Verband, Klik hier voor kaartenbestelling.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!