Vandaag begint het: Wereldkampioenschap Jonge Eventing paarden Lion ‘d Angers

Geplaatst door on 19 oktober 2023

Het is weer begonnen. Dé test voor de jonge eventingpaarden, in Lion ‘d Angers, Fankrijk.
6 en 7 jarige paarden kunnen mee doen aan deze ultieme test, als ze zich ervoor hebben geplaatst en/of worden uitgezonden door hun land of stamboek.  Natuurlijk zijn er ook Trakehners aan de start!Voor Spanje start Albert Hermoso Farras met Pantera Pomes, een zevenjarige zoon van de schimmelhengst Best before Midnight.


Maar ook Perpignan Noir heeft een ijzer in het vuur. Zijn 6 jarige dochter Sternenzauberin (uit een Cadeau moeder) strijd mee om de titel. Ze wordt gereden door de Olympische ruiter en Oostenrijks kampioen Eventing 2023 (wat ze werd met een ándere Trakeher) Lea Siegl.

Vandaag is de dag van de dressuur. Wilt u live meekijken? Dat kan! Via deze website: MondialduLion  is het net of u er bij bent!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2023


Laatste weekend november, eerste dagen december '23, dat zijn de dagen voor de Trakehner Hengstmarkt 2023. Hengstmarkt heet het maar het is natuurlijk de Trakehner Hengstenkeuring. Als altijd zijn we te gast in de Holstenhallen in Neumünster. Natuurlijk wilt u dat niet missen! De nieuwe jaargang hengsten wordt gepresenteerd, er zijn veilingen, er is dressuursport, er kan volop geshopped worden en er is een geweldige Galashow. Er is dus werkeijk voor elk wat wils! Kaarten kunt u online bestellen via de website van het Verband, Klik hier voor kaartenbestelling.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!