Hannover is begonnen!

Geplaatst door on 21 juli 2011

Het Holland kamp in de stallentent in Hannover is alweer helemaal ingericht. Iedereen heeft een vlotte en prettige reis gehad, weinig file weinig oponthoud. De paarden hebben hun tijdelijke boxen betrokken en zijn blij met elkaars gezelschap. Het weer is prima, de banen liggen er mooi bij.
We hebben de deelnemerslijst even doorgespit op zoek naar Nederlandse paarden en er heel wat gevonden. Gribaldi heeft 2 kinderen in het veld, Easy Game 4, Goldschmidt wordt vertegenwoordigt door zijn dochter Praise Me en Kasparow heeft 5 kinderen op de startlijsten staan. Naast de al eerder hier op de site voorgestelde paarden van het Nederlands Team doet er nog een Nederlands gefokt paard mee. Deze Flicka (v: EH.Kasparow) in eigendom van fokker Joost van der Velden, deed vandaag al mee aan het allereerste onderdeel van dit toernooi.  De donderdag is traditioneel ingericht voor de veelzijdigheidssport. Flicka liep mee in de aanlegtest voor 4 & 5 jarige veelzijdigheids paarden. De 4 jarige zwarte merrie liet zich onder haar Duitse Ruiter, Regina Mispelkamp, prima zien.

Anders vorig jaar is er dit jaar geen Holland House maar de gezelligheid is er niet minder om! Morgen zijn er weer meer proeven en meer paarden die moeten starten. Dan ook beelden van stallen en terrein.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!