Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Geplaatst door on 15 mei 2013

jeugd-2Voor het Trakehner Bundesturnier is een prachtig initiatief gestart. Ruiters die mee gaan doen in de jeugd klassen (voor ruiters onder de 25 jaar oud) is er een sponsor- programma gestart. Als je mee wilt doen en je inschrijft in minstens twee die jeugdproeven, die in alle disciplines worden uitgeschreven, wordt je bijgestaan in de reiskosten. De vergoeding wordt gerekend in kilometers. Hoe meer kilometers je moet rijden hoe hoger de bijdrage. De sponsoring voor de jeugd wordt verzorgd door de website www.trakehnerfreun.dejeugd-1

Nog meer reden dus om mee te gaan doen in Hannover! En ook als u de leeftijd van 25 jaar gepasseerd bent is het erg leuk in Hannover, meedoen is iets wat elke Trakehner ruiter een keer moet meemaken dus:  doen!!
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!