Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Geplaatst door on 15 mei 2013

jeugd-2Voor het Trakehner Bundesturnier is een prachtig initiatief gestart. Ruiters die mee gaan doen in de jeugd klassen (voor ruiters onder de 25 jaar oud) is er een sponsor- programma gestart. Als je mee wilt doen en je inschrijft in minstens twee die jeugdproeven, die in alle disciplines worden uitgeschreven, wordt je bijgestaan in de reiskosten. De vergoeding wordt gerekend in kilometers. Hoe meer kilometers je moet rijden hoe hoger de bijdrage. De sponsoring voor de jeugd wordt verzorgd door de website www.trakehnerfreun.dejeugd-1

Nog meer reden dus om mee te gaan doen in Hannover! En ook als u de leeftijd van 25 jaar gepasseerd bent is het erg leuk in Hannover, meedoen is iets wat elke Trakehner ruiter een keer moet meemaken dus:  doen!!
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Trakehner evenementen maart 2018

4 maart aanstaande is er een cross training voor Trakehners en leden van TCN. De training wordt gegeven door Chantal Mechgelenbrink en zal plaats vinden in Ede. Daar is een heerlijk terrein voor ieder wat wils van laag tot hoog, met water en op en afsprongen. Echt 'apenkooien' voor paarden dus! Doet u mee? Stuur een mailtje dan sturen we u de details!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl