Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Geplaatst door on 15 mei 2013

jeugd-2Voor het Trakehner Bundesturnier is een prachtig initiatief gestart. Ruiters die mee gaan doen in de jeugd klassen (voor ruiters onder de 25 jaar oud) is er een sponsor- programma gestart. Als je mee wilt doen en je inschrijft in minstens twee die jeugdproeven, die in alle disciplines worden uitgeschreven, wordt je bijgestaan in de reiskosten. De vergoeding wordt gerekend in kilometers. Hoe meer kilometers je moet rijden hoe hoger de bijdrage. De sponsoring voor de jeugd wordt verzorgd door de website www.trakehnerfreun.dejeugd-1

Nog meer reden dus om mee te gaan doen in Hannover! En ook als u de leeftijd van 25 jaar gepasseerd bent is het erg leuk in Hannover, meedoen is iets wat elke Trakehner ruiter een keer moet meemaken dus:  doen!!
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!