Elfado en Windsor in de prijzen in Neumünster

Geplaatst door on 18 februari 2018


De Holstenhallen kennen wij als Trakehner liefhebbers allemaal, het is tenslotte ons thuis weg van thuis als het Hengstenkeuring is. De hal wordt natuurlijk de rest van het jaar ook gebruikt voor allerlei evenementen, van vlooienmarkten tot modeshows. Maar naast de Trakehner Hengstmarkt en de Holsteiner hengsenkeuring  is één van de grootste evenementen de VR Classics. Een concours wat zich makkelijk kan meten aan bijvoorbeeld Indoor Brabant. Er wordt op zo’n concours natuurlijk ook een dressuurklasse Inter I verreden. Daar, op de uitslagen lijst, zien we zowel Elfado als Windsor terug.
Elfado werd derde met een hele mooie 72%, en Windsor hoeft zich voor zijn 70% en de vijfde plaats ook zeker niet te schamen!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!