Treffer prijs in de Mortel

Geplaatst door on 24 februari 2018


Op de Lichte Tour wedstrijd in de Mortel reed, na een lange winterpauze, Mathilde Stoffele haar Lowelas vosruin Fleur’s Treffer naar een mooie 64% en een derde plek in de Prix St. George.
“Sinds de TCN clinic ga ik vaker naar Inge van der Schaft om te lessen en daar begin ik nu echt de vruchten van te plukken! Treffer had er weer zin in vandaag en ik heb echt lekker gereden. Dat er dan ook een fijn percentage uitrolt is helemaal leuk! Ik ben weer trots op mijn ventje!” Aldus de goedlachse Mathilde. Gefeliciteerd!

*van Treffer geen foto, wel van één van de banen van Het Zwarte Water in Mortel waar de Subtop wedstrijd werd verreden, prachtige plek!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!