Fellini & Perpignan Noir klaar voor het seizoen

Geplaatst door on 12 maart 2018


Er zijn weer sporttesten afgenomen bij jonge hengsten in Münster Handorf. In deze lichting deden de 5 jarige Fellini en de Kampioenshengst Perpignan Noir mee. Beide hengsten hebben de test met een positief resultaat afgerond. Fellini (v. Berlusconi X Grafenstolz) haalde een mooie 7,95. Hij hoeft nog één test te gaan voordat hij definitief in het hengstenboek kan worden ingeschreven.

Perignan Noir (v. Schwarzgold x Maizauber) heeft met deze test zijn laatste sporttest afgelegd en kan nu al de boeken in. Hij haalde voor deze test een 7,69. Vanaf april is de kampioenshengst van 2015 beschikbaar voor de fokkers in diepvries of vers verzendsperma bij Hengststation Bachl.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!