Top springende nieuwe Anglo erbij

Geplaatst door on 21 maart 2018


Als je de naam L´Elu de Dun AA draagt dan kan het haast niet anders dan dat je uit Frankrijk komt. En dat is ook zo. Deze Anglo Arabische hengst is d.m.v. een bijzondere keuring toegevoegd aan het hengstenbestand. De hengst mag niet alleen Trakehners dekken maar mag ook voor het Oldenburger en Hannoveraanse stamboek aan het werk. De 19 jarige zwart bruine heeft een zeer succesvolle carrière achter de rug als springpaard en heeft in Frankrijk al veel nakomelingen die zich ook al in de sport hebben bewezen. Via Söderhof is de hengst via vers verzendsperma beschikbaar voor de fokkers.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!