Trakehner wint de CIC3* van Carolina USA

Geplaatst door on 1 april 2018

De Windfall zoon Vandiver heeft in zijn thuisbasis USA de 3* eventingwedstrijd van de “Carolina International” gewonnen. Hij was de enige in het startersveld van 53 combinaties die foutloos binnen de tijd over de finish kwam. Vandiver’s score bleef staan op zijn dressuurscore, ook het springen heeft hij dus foutloos gedaan. De Britse parcoursbouwer had een snel parcours neergelegd met lange stukken terrein die overwonnen moest worden en wat technische maar ook dikke hindernissen. Doug verteld na de ereronde dat hij genoten heeft van zijn rit. “ik wil nog wel eens fors naar een hindernis toe rijden en dat is met Vandiver helemaal niet nodig. Hem moet je gewoon laten lopen, hij doet het zelf, ik kan lekker rondrijden. Ik heb een grenzeloos vertrouwen in dit paard” Doug en Vandiver staan op de longlist voor het Amerikaanse team voor de WEG in Tryon in september. Met deze zege is zijn naam gestegen op die lijst.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!