Trakehner wint de CIC3* van Carolina USA

Geplaatst door on 1 april 2018

De Windfall zoon Vandiver heeft in zijn thuisbasis USA de 3* eventingwedstrijd van de “Carolina International” gewonnen. Hij was de enige in het startersveld van 53 combinaties die foutloos binnen de tijd over de finish kwam. Vandiver’s score bleef staan op zijn dressuurscore, ook het springen heeft hij dus foutloos gedaan. De Britse parcoursbouwer had een snel parcours neergelegd met lange stukken terrein die overwonnen moest worden en wat technische maar ook dikke hindernissen. Doug verteld na de ereronde dat hij genoten heeft van zijn rit. “ik wil nog wel eens fors naar een hindernis toe rijden en dat is met Vandiver helemaal niet nodig. Hem moet je gewoon laten lopen, hij doet het zelf, ik kan lekker rondrijden. Ik heb een grenzeloos vertrouwen in dit paard” Doug en Vandiver staan op de longlist voor het Amerikaanse team voor de WEG in Tryon in september. Met deze zege is zijn naam gestegen op die lijst.

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!