Testronde voor de WEG in Tryon

Geplaatst door on 15 april 2018In Tryon in de USA is het WEG testevent gehouden. Dat is de generale repetitie voor de  Wereld Ruiter Spelen die daar gehouden gaan worden in September. Tijdens zo’n testevent wordt alles getest. De stalling, het secretariaat, de dressuurbanen, het springparcours, de hele organisatie. De wedstrijd die verreden wordt is zeker niet voor “spek & bonen” het is een hele echte wedstrijd. De afstand van het parcours en de hindernissen maken dat deze wedstrijd als een CIC3* de boeken ingegaan is. Op de 8ste plaats vinden we Tseteserleg (Windfall x Buddenbrock) klein maar dapper, wist hij zijn score op 40,7 punten te houden. De score die hij bij dressuur haalde. De cross en het afsluitende springen deed hij foutloos.

Voor het eerst op de grotere bühne staat de 9 jarige ruin Basmati (Grafenstolz x Suchard) Deze schimmel van Andrew Hoy lijkt een belofte voor de toekomst. Ondanks zijn beperkte ervaring lag hij na dressuur en cross op koers voor een top 10 notering, (score 41,3)  de vermoeidheid van de jonge schimmel maakte dat hij in het springen fouten maakte en daar tegen 16 strafpunten aan liep. We gaan ongetwijfeld meer horen van deze combinatie!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!