Testronde voor de WEG in Tryon

Geplaatst door on 15 april 2018In Tryon in de USA is het WEG testevent gehouden. Dat is de generale repetitie voor de  Wereld Ruiter Spelen die daar gehouden gaan worden in September. Tijdens zo’n testevent wordt alles getest. De stalling, het secretariaat, de dressuurbanen, het springparcours, de hele organisatie. De wedstrijd die verreden wordt is zeker niet voor “spek & bonen” het is een hele echte wedstrijd. De afstand van het parcours en de hindernissen maken dat deze wedstrijd als een CIC3* de boeken ingegaan is. Op de 8ste plaats vinden we Tseteserleg (Windfall x Buddenbrock) klein maar dapper, wist hij zijn score op 40,7 punten te houden. De score die hij bij dressuur haalde. De cross en het afsluitende springen deed hij foutloos.

Voor het eerst op de grotere bühne staat de 9 jarige ruin Basmati (Grafenstolz x Suchard) Deze schimmel van Andrew Hoy lijkt een belofte voor de toekomst. Ondanks zijn beperkte ervaring lag hij na dressuur en cross op koers voor een top 10 notering, (score 41,3)  de vermoeidheid van de jonge schimmel maakte dat hij in het springen fouten maakte en daar tegen 16 strafpunten aan liep. We gaan ongetwijfeld meer horen van deze combinatie!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!