Göteborg goedgekeurd

Geplaatst door on 17 april 2018

Tijdens een reis door Wit Rusland is de schimmelhengst Göteborg (Grif Gray x Halif)  “ontdekt”. Goteborg werd in 2009 geboren op Gestüt Ratomka en heeft daar als springpaard successen gevierd. Na zijn springcarrière werd hij ingezet in de manege in kinderlessen! 
De fraaie schimmel is een achterkleinzoon van Falstaff, die op zijn beurt is achterkleinzoon van de legendarische Cancara. Falstaff werd geboren op Ganschow en werd door hen verhuurd naar Kirow waar hij het voortbestaan van de Cancara lijn verzorgde. Die Cancara lijn is in de Duitse fokkerij verdwenen. Nu kan Goteborg binnen de Duitse fokkerij dat bloed gaan vertegenwoordigen.
De hengst heeft na aankoop door Gesturt Welvert een verrichtingstest gelopen in Polen en deed dat met succes.
Göteborg was al erkend voor het Duitse Sportpaard en nu ook voor de Trakehners.
Dit seizoen zal hij in natuursprong worden ingezet, zijn dekgeld is €600, €200 bij dekking en €400 bij drachtigheid in Oktober.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!