Göteborg goedgekeurd

Geplaatst door on 17 april 2018

Tijdens een reis door Wit Rusland is de schimmelhengst Göteborg (Grif Gray x Halif)  “ontdekt”. Goteborg werd in 2009 geboren op Gestüt Ratomka en heeft daar als springpaard successen gevierd. Na zijn springcarrière werd hij ingezet in de manege in kinderlessen! 
De fraaie schimmel is een achterkleinzoon van Falstaff, die op zijn beurt is achterkleinzoon van de legendarische Cancara. Falstaff werd geboren op Ganschow en werd door hen verhuurd naar Kirow waar hij het voortbestaan van de Cancara lijn verzorgde. Die Cancara lijn is in de Duitse fokkerij verdwenen. Nu kan Goteborg binnen de Duitse fokkerij dat bloed gaan vertegenwoordigen.
De hengst heeft na aankoop door Gesturt Welvert een verrichtingstest gelopen in Polen en deed dat met succes.
Göteborg was al erkend voor het Duitse Sportpaard en nu ook voor de Trakehners.
Dit seizoen zal hij in natuursprong worden ingezet, zijn dekgeld is €600, €200 bij dekking en €400 bij drachtigheid in Oktober.

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!