Nog een Nederlandse Trakehner in Duitsland in de ring

Geplaatst door on 30 april 2018

In Münster was er een  ééndaagse 1* wedstrijd, dat komt niet vaak voor want vrijwel alle sterrenwedstrijden worden over meerdere dagen gereden. Toch heeft Tarik van Boggelen Kassiopeia (v: Kasparow) juist voor deze wedstrijd ingeschreven. “Het is wat zwaarder omdat de paarden alle onderdelen op één dag moeten doen, dus het is vroeg beginnen en laat klaar. De paarden moeten over voldoende conditie beschikken om dit aan te kunnen,  daar heb ik bij deze 12 jarige vos geen zorgen over. Ze heeft buiten een goede conditie een ijzeren wil dus ook op deze wedstrijd moest ik meer beteugelen dan voor uit rijden! De dressuur ging goed genoeg, in springen en crossen was ze behalve wat tijdfouten (en Tarik geeft ruiterlijk toe, dat dat ruiterfouten waren) helemaal foutloos. Lopende dit seizoen staan nog 2 en 3 *** ritten op de agenda, de merrie is er klaar voor!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!