Nog een Nederlandse Trakehner in Duitsland in de ring

Geplaatst door on 30 april 2018

In Münster was er een  ééndaagse 1* wedstrijd, dat komt niet vaak voor want vrijwel alle sterrenwedstrijden worden over meerdere dagen gereden. Toch heeft Tarik van Boggelen Kassiopeia (v: Kasparow) juist voor deze wedstrijd ingeschreven. “Het is wat zwaarder omdat de paarden alle onderdelen op één dag moeten doen, dus het is vroeg beginnen en laat klaar. De paarden moeten over voldoende conditie beschikken om dit aan te kunnen,  daar heb ik bij deze 12 jarige vos geen zorgen over. Ze heeft buiten een goede conditie een ijzeren wil dus ook op deze wedstrijd moest ik meer beteugelen dan voor uit rijden! De dressuur ging goed genoeg, in springen en crossen was ze behalve wat tijdfouten (en Tarik geeft ruiterlijk toe, dat dat ruiterfouten waren) helemaal foutloos. Lopende dit seizoen staan nog 2 en 3 *** ritten op de agenda, de merrie is er klaar voor!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!