Nog een Nederlandse Trakehner in Duitsland in de ring

Geplaatst door on 30 april 2018

In Münster was er een  ééndaagse 1* wedstrijd, dat komt niet vaak voor want vrijwel alle sterrenwedstrijden worden over meerdere dagen gereden. Toch heeft Tarik van Boggelen Kassiopeia (v: Kasparow) juist voor deze wedstrijd ingeschreven. “Het is wat zwaarder omdat de paarden alle onderdelen op één dag moeten doen, dus het is vroeg beginnen en laat klaar. De paarden moeten over voldoende conditie beschikken om dit aan te kunnen,  daar heb ik bij deze 12 jarige vos geen zorgen over. Ze heeft buiten een goede conditie een ijzeren wil dus ook op deze wedstrijd moest ik meer beteugelen dan voor uit rijden! De dressuur ging goed genoeg, in springen en crossen was ze behalve wat tijdfouten (en Tarik geeft ruiterlijk toe, dat dat ruiterfouten waren) helemaal foutloos. Lopende dit seizoen staan nog 2 en 3 *** ritten op de agenda, de merrie is er klaar voor!

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!