WK Ermelo

Geplaatst door on 3 augustus 2018

Het wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden is weer begonnen. In Ermelo in die immens grote witte baan is het warm en druk. Het is weer een overvol programma wat afgedraaid wordt in deze bijna niet meer Nederlandse weersomstandigheden.

In de klasse voor 7 jarige komen we een bekende naam tegen. Gluckruf II doet mee voor Tsjechië. Onder het zadel van ruiter eigenaar Libuse Mencke zal hij proberen de Trakehner en de Tsjechische vlag hoog te houden. Glucksruf is een Dramatiker uit een Opernball moeder, hij is gefokt door Gudrun Bartels, later in handen overgegaan van  Gestüt Ganschow.

In de klasse voor 6 jarigen vinden we het Trakehner brandmerk ook terug. Nu op de linkerbil van Muschamp Royal Black die met Rebecca Rooke uitkomt voor  Australië. Royal Black is een All Inclusive zoon uit een Biotop moeder. Hij is geboren bij de Familie Bohn en nu in bezit van Catherine de Moegen Et M. Jean.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!