TCN in Bit!

Geplaatst door on 25 augustus 2018

Naar aanleiding van een oproep op Facebook heeft Arja een berichtje gestuurd naar Bit. In die oproep werd gezocht naar mensen met een passie voor een bepaald ras, een bepaald paard. Eén van de TCN leden dacht meteen aan Arja en zo kwam het balletje aan het rollen. Vandaag staat op de online versie van Bit een artikel over de Trakehner en het hoe en waarom. Klik op het plaatje dan kunt u het artikel op Bit zelf lezen.

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!